Gubbels Vloeren Venray

Vakmanschap In Elke Vloer

Over Gubbels Vloeren Venray

Vertrouw op het vakmanschap van Gubbels Vloeren voor topkwaliteit vloerlegging en -onderhoud voor zowel woningen als commerciële panden in Venray en omstreken.

Over Ons

De Vloerspecialist in Venray

Welkom bij Gubbels Vloeren, uw innovatieve vloerspecialist in Venray. Als een modern en vooruitstrevend bedrijf zetten wij de nieuwste trends en technieken in om uw vloerwensen te realiseren. Ons team combineert creativiteit met technische expertise, en wij streven naar perfectie in elk project. Of u nu kiest voor visgraat, PVC, laminaat of plinten, bij ons vindt u een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Laat Gubbels Vloeren de basis leggen voor uw interieur, waar innovatie en esthetiek samenkomen.

Gubbels Vloeren Venray

Waarom Kiezen voor Ons?

Wij staan bekend om onze snelle service, deskundigheid, betaalbaarheid en bovenal betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op om snel uw nieuwe droomvloer te realiseren.

150+
Projecten
2
Deskundige
100+
Klanten
4+
Jaar ervaring
Gubbels Vloeren Venray
Wie vertrouwen ons

Meer dan 100+ Tevreden Klanten

Ontdek wat onze tevreden klanten te zeggen hebben over ons. Onze vloerspecialisten zijn ervaren, betrouwbaar en professioneel.

100+ Klanten in Venray en Omgeving

Ons Team

Team Leden

Luuk Gubbels

Eigenaar

Cas Mulder

Stoffeerder (CM Vloeren)

Neem Contact Op

Plan Uw Vloeradvies Gemakkelijk Online

Dankjewel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Probeer het opnieuw!
Detailopname van hoogwaardige vigraat vloer bij Gubbels Vloeren in Venray.
Blog / Nieuws

Laatste Nieuws

Gubbels Vloeren foto van blog

Laminaat: In de Lengte of Breedte Leggen?

De legrichting van laminaat bepaalt de uitstraling van je ruimte. Lengterichting maakt de kamer langer en groter, breedte laat een smalle kamer breder lijken. Voor visgraat wordt de lengterichting aanbevolen. Diagonaal leggen kan ruimtelijker ogen, maar geeft meer snijverlies. Laat je vloer leggen door een vakman voor het beste resultaat.

Pijl Gubbels Vloeren
Lees Meer
Gubbels Vloeren foto van blog

Succesvol Beachvoetvolley Toernooi bij Het Moment in Venray 2024

Dit weekend deed Gubbels Vloeren mee aan het zesde FC Coronaas/Het Moment Beachvoetvolleytoernooi bij café Het Moment in Venray. Het toernooi combineerde sportieve wedstrijden met een gezellige sfeer, compleet met muziek, eten en drinken. We kijken al uit naar volgend jaar!

Pijl Gubbels Vloeren
Lees Meer
Gubbels Vloeren foto van blog

Vloeren: Trends en Tips van Gubbels Vloeren in 2024

Bij Gubbels Vloeren streven we ernaar om uw verwachtingen bij elk project te overtreffen, of het nu gaat om een kleine of een volledige renovatie. Uw tevredenheid en een duurzaam, stijlvol resultaat staan bij ons centraal.

Pijl Gubbels Vloeren
Lees Meer