Plumbly
Vloeren tips

Vloeren: Trends en Tips van Gubbels Vloeren in 2024

Vloeren: Trends en Tips van Gubbels Vloeren in 2024

Bij Gubbels Vloeren in Venray zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties in de vloerenbranche. Of je nu een nieuwe woning inricht of je huidige huis een frisse uitstraling wilt geven, de juiste vloer kan het verschil maken. In deze blog delen we enkele van de spannendste trends voor 2024 en geven we je tips om de perfecte vloer voor jouw huis te kiezen.

Duurzaamheid Voorop

Duurzaamheid is niet alleen een trend; het is een noodzaak geworden. Bij Gubbels Vloeren bieden we een reeks milieuvriendelijke vloeropties aan, van bamboe tot gerecycled hout. Deze materialen zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook duurzaam en stijlvol.

De Terugkeer Van De Retro Style

Retro is helemaal terug! Denk aan patroontegels met vintage ontwerpen of klassiek parket in visgraatmotief. Deze stijlen geven je ruimte karakter en een unieke twist, perfect voor wie zijn interieur een persoonlijke touch wil geven.

Innovatie in Tegeltechnologie

Tegels zijn niet meer wat ze waren. Met nieuwe technologieën, zoals digitale prints en geavanceerde materialen, bieden we bij Gubbels Vloeren een breed scala aan tegelontwerpen die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Warme Kleuren en Natuurlijke Tinten

In 2024 zien we een verschuiving naar warme kleuren en natuurlijke tinten in vloeren. Beige, zandkleuren, en zachte grijstinten zijn populair en creëren een rustige en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

Multifunctionele Vloeren

De moderne consument zoekt naar veelzijdigheid. Onze nieuwste collecties omvatten vloeren die zowel geschikt zijn voor binnen als buiten, ideaal voor een naadloze overgang tussen je woonkamer en terras.

Persoonlijk Advies

Bij Gubbels Vloeren begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt voor jouw specifieke behoeften en stijl.

Conclusie

De wereld van vloeren is constant in beweging, en bij Gubbels Vloeren blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Bezoek ons in Venray om de perfecte vloer voor jouw huis te vinden, of het nu gaat om een trendy retro stijl of een duurzame, moderne oplossing.