Gubbels Vloeren Venray PVC

Blog/Nieuws Gubbels Vloeren Venray

Plumbly

Laminaat: In de Lengte of Breedte Leggen?

De legrichting van laminaat bepaalt de uitstraling van je ruimte. Lengterichting maakt de kamer langer en groter, breedte laat een smalle kamer breder lijken. Voor visgraat wordt de lengterichting aanbevolen. Diagonaal leggen kan ruimtelijker ogen, maar geeft meer snijverlies. Laat je vloer leggen door een vakman voor het beste resultaat.

pijl Gubbels Vloeren Venray
Lees Meer
Plumbly

Succesvol Beachvoetvolley Toernooi bij Het Moment in Venray 2024

Dit weekend deed Gubbels Vloeren mee aan het zesde FC Coronaas/Het Moment Beachvoetvolleytoernooi bij café Het Moment in Venray. Het toernooi combineerde sportieve wedstrijden met een gezellige sfeer, compleet met muziek, eten en drinken. We kijken al uit naar volgend jaar!

pijl Gubbels Vloeren Venray
Lees Meer
Plumbly

Vloeren: Trends en Tips van Gubbels Vloeren in 2024

Bij Gubbels Vloeren streven we ernaar om uw verwachtingen bij elk project te overtreffen, of het nu gaat om een kleine of een volledige renovatie. Uw tevredenheid en een duurzaam, stijlvol resultaat staan bij ons centraal.

pijl Gubbels Vloeren Venray
Lees Meer
Plumbly

Het Verschil tussen PVC en Laminaat

PVC en laminaat zijn beide populaire vloeropties die verschillen in materiaal, installatie en warmtegeleiding. PVC is dunner, flexibel en ideaal voor vloerverwarming, terwijl laminaat dikker is en zwevend wordt gelegd. De keuze van de ondervloer hangt af van het vloertype en de gebruikseisen.

pijl Gubbels Vloeren Venray
Lees Meer